Hygge timer..

Vi har fejret, at Magnus blev 5 år – altså også da – hvor er tiden blevet af??

Om formiddagen havde vi fornøjelsen af at have 3 drenge her, Anne- Marie kunne blive klar..

De hyggede med lego klodserne..

Pentang spillet blev fundet frem og der blev spillet adskillige runder, hvor de har bedstegar med – ikke lige til at se hvem der hygger dig mest.

Søndag fik vi sat det nye fortelt op, det blev rigtig godt.

Mandag havde Bjarne forårsfrokost for gamle kollegaer, det er helt vildt at tænke på, at de stadig holder sammen efter at de er gået på pension fra Søværnet for 4 år siden. Det er 8 m/k fra stabsgangen – det er altså beundringsværdigt.. De er gode er de.

Så blev det min fødselsdag og hold da op for et blæsevejr det blev. Så jeg indsisterede på at få sat ekstra storm sikring på, så de 2,5 fritimer vi havde blev brugt til at stormsikre.

Ronald og Mikela var forbi med en flot potteplante og et brev, som Mikela har skrevet, hun er bare så sød og betænksom.

I dag er Bjarne til mitvejs seminar med vores Parkinsondansehold.. Jeg har været til vandplaske hold og ude og gå en tur i Hasle lystskov. En dejlig tur, hvor der var læ, var det helt vildt lunt og godt, men den stormende kuling var både kold og drøj at gå i.. pyt vi havde tiden..

Jeg fik en fin kasse med en blåbær pink busk, det er spændende. En dtjernetop busk, en planteskovl, en hulpind og et par havehandsker. Heldige mig

Nu er jeg hjemme og er nok lidt godt brugt.. Skal hente min eneste ene kl 20, så kan lige nå sofaen.