Lidt af hvert..

Jeg har afsluttet en danseepoke. De sidste undervisningstimer med vores ballroom fitness damer er slut, lidt vemodigt – heldigvis er det lagt i de bedste hænder til næste sæson – så godt for mig..

Der var fine gaver ved afslutningen.

En af deltagerne på begynder holdet ( har deltaget i 3 sæsoner, hvor hun har hygget sig) “For første gang i mit liv har jeg glædet mig til at komme til en motionstime”

De øvede hold kom med en fin sammenplantning af forårsblomster – satser på at være god, så de kommer igen i årene fremover – så jeg vil huske de mange gode timer i dejligt selskab.

Fra de gæve damer i Rønne – der kun ville have en halv times undervisning, fordi de lige ville hygge – fik jeg 2 meget flotte roser. De skal godt nok passes og plejes, jeg er bare så taknemlig for at have været en del af Danseklubbens ballroom fitness afdeling..

Sidste uge var vi på ferie på Amalfi kysten med bedste vennerne – hold da op en oplevelse.. Er stadig helt høj. Fik indfriet drømmen om at se Pompai og Vesue..

Vi havde tilkøbt altan ud til havet, så fantastisk at sidde og se ud over Middelhavet, falde i søvn og vågne til bølgeskvulp.. For ikke at nævne aftenerne med udsigt til bjergene..

Var bare helt og aldeles fyldt op, så det var dejligt at ramme Smørenge igen..

Nu er det vasketøj og oprydning..

Hverdagen er nu heller ikke så ringe. Livet er dejligt..